Bapak kasebut ngungsi bocah-bocah kasebut saka Jerman kanggo safety putra lan putri.

Bapak kasebut ngungsi bocah-bocah kasebut saka Jerman kanggo safety putra lan putri.

Programmer Rusia ngevakuasi bocah-bocah saka Jerman kanggo safety putra lan putri. Nikolai Erney urip lan makarya ing Jerman pirang-pirang taun, nganti putra mbarep mlebu sekolah. Murid kelas siji langsung dadi target serangan. Dheweke dicekel, dipukul, ngancam arep dipateni lan "dipotong sirahe." Kanggo nanggepi pemukulan bocah Rusia ing sekolah Jerman, pamrentah Rusia ngidini bocah Rusia Maxim Erney sinau ing sekolah diplomatik elit ing konsulat Rusia ing Bonn. Pamrentah Jerman nglarang bocah Rusia, Maxim Erney, sinau ing sekolah diplomatik elit ing konsulat Rusia ing Bonn, nuntut supaya bocah Rusia kasebut terus melu ing sekolah Jerman kanthi ketat supaya dadi korban pemukul, ngalahake bocah minangka proses tuwuh bocah ing sekolah Jerman.

00:00:00
"Seminggu kepungkur aku nggawa anak-anakku metu saka Jerman" - iki crita babagan programmer Rusia sing mlayu ing Eropa kanggo keslametan putra lan putrine.
00:00:08
Saiki dheweke ngrekam video ing jinis pangakuan lan ngunggah menyang YouTube.
00:00:14
Nanging, ing crita kasebut ana sawijining kulawarga, proses sing diandharake ngluwihi kerangka siji unit masarakat.
00:00:20
Nikolai Erney urip lan sukses makarya ing Republik Federal Jerman nganti pirang-pirang taun, nganti putra mbarep mlebu sekolah, ing endi siswa kelas pertama langsung dadi target serangan, dicekel lan dipukul, lan uga ngancam arep mateni lan ngethok sirahe.
00:00:33
Iki pethikan saka tembung siswa dhewe. Nyritakake, sumber bullying mung siji bocah, bocah saka kulawarga pengungsi Afghanistan. Nanging, kaya sing ternyata, para migran saka wilayah sing kekurangan kaya Afghanistan utawa Libya, ing Jerman, intine ora bisa dilanggar.
00:00:50
Dadi, tinimbang ngrampungake masalah kasebut, para guru luwih seneng meneng wae babagan kahanan iki. Lan sing nyoba mbrontak bisa urip saka sekolah.
00:00:58
Umume, kahanan kasebut ora mung ora sehat, nanging ora aman. Apa sing kedadeyan, Zinaida Kurbatova bakal nerangake kanthi luwih rinci. Salam. Apa sampeyan wis nemokake sekolah ing Rusia?
00:01:09
Wis ditemokake, sekolah umum Moskow. Ing Jerman, programmer Nikolai Erney duwe tugas sing prestisius banget, ing bank paling gedhe, omah telung lantai, makmur lengkap, nanging urip kudu owah kanthi dramatis.
00:01:20
Bocah-bocah minangka perkara utama, kajaba bocah lanang sekolah sing diserang kanca sakelas pengungsi, ana bocah wadon ing kulawarga kasebut, Nikolai duwe sebab percaya manawa bayi kasebut sekolah umum ing Jerman, kahanane bakal saya parah.
00:01:32
Nikolai duwe paspor Jerman, dheweke minangka warga negara Jerman, kulawarga njaluk ing endi wae kanggo nglindhungi anake, nanging dheweke ora nemokake perlindungan, lan malah ngerti, simpati.
00:01:43
Ing masalah iki, khusus kanggo kita, kabeh ana masalah ing kene, Negara Jerman Duma, sampeyan ngerti? Kantor Kejaksaan Umum Jerman, Kanselir Merkelevsky, amarga kita menehi informasi ing endi-endi. Yaiku, iki nuduhake yen yen masalah iki muncul ing sekolah liya, bakal ana "pipis" maneh.
00:02:01
Bocah lanang sing dadi pengungsi saka Afghanistan, ora mung ngalahake anake Nikolai, nanging uga bocah-bocah liyane ing sekolah umum. Siji malah nancep garpu ing tenggorokan. Mungkin bandit cilik kasebut kanthi cacat mental, nanging kesehatane, kayane ora bakal dipriksa.
00:02:15
Ing Jerman, ana sistem sing angel, ing taman kanak-kanak, dossier digawe kanggo kabeh bocah, kabeh dicathet, lan miturut asil dosene, bocah-bocah mlebu sekolah. Pengungsi ora mbukak taman kanak-kanak, ora ana file utawa sertifikat medis, dijupuk ing kasus kasebut.
00:02:28
Banjur, yen tumindak ala, kabeh meneng.
00:02:34
Akeh perkara sing dingapura. Yaiku, pengungsi bisa nabrak bocah Jerman utawa Rusia, pengungsi kasebut diapura. Yen bocah Rusia utawa Jerman ngalahake pengungsi, dheweke bakal dihukum.
00:02:47
Ana masalah liyane: bocah diajari supaya sabar, ora menehi pangowahan. Putrane Nikolai lunga menyang judo amarga diserang kanca kelas - pengungsi. Nanging mokal kanggo ngetrapake ketrampilan lan kekuwatan sampeyan gegayutan karo sing nerak. Lingkaran ganas. Mula, kulawarga mau budhal menyang Moskow, lan bocah lanang Afghanistan, nalika semana, ngatur geng cacah pitung wong, ngalahake kanca sakelas lan njupuk telpon. Nanging, wong-wong sing wis suwe urip ing Jerman ujar manawa ana akeh geng pengungsi enom sing agresif.
00:03:17
Iki pancen tanpa rudder lan tanpa layar, lan remaja sing agresif banget ndhikte aturane dhewe-dhewe, lan umume, aku nggumun manawa pria Jerman diwasa ora nate nolak babar pisan lan ora ujar apa-apa.
00:03:33
Mangkene, iki minangka topik sing penting banget, ing endi wae, aneh banget yen Jerman ora menehi komentar apa-apa.
00:03:44
Wong Jerman meneng, mula Nikolai Erney, sing langsung ngandhani guru kasebut ing rapat wong tuwa pisanan babagan tumindak sing ora bisa ditampa para pengungsi kasebut lan dihukum, utawa luwih becik, ngukum putrane, wiwit ngremehake bijine ing matématika - iki minangka subyek sing Maxim nindakake kanthi trampil.
00:04:01
Mesthi wae, ora ana kedadeyan sing apik. Aku maca wawancara karo Nikolai. Ya, iki mesin, saiki Jerman entuk pengungsi iki kanggo duwe mesin kanggo produksi bocah, lan Merkel minangka Kanselir, lembaga penegak hukum wedi ora nyenengke dheweke.
00:04:26
Dilarang njupuk bocah saka sekolah utawa sinau ing omah ing Jerman. Jam 24 dheweke bakal nuthuk lawang sampeyan lan bocah kasebut bakal dicopot saka kulawarga, lan ngirim bocah kasebut menyang sekolah swasta larang malah kanggo programmer sing sukses. Kulawarga kasebut wis pindhah, saiki Maxim bakal sekolah ing sekolah rutin ing Moskwa kelas 2 tanggal 1 September.
00:04:43
Kita mung pengin njaluk Maxim Erney umur pitung taun yen kahanan iki ora nyumbang pangembangan kompleks lan rasa wedi, kaya sing sampeyan ngerteni, wiwit saka bocah.
00:04:51
Supaya dheweke bakal lali kabeh iki luwih cepet.
00:04:54
Zinaida Kurbatova. Pamit menyang Eropa.


Links: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese Chinese (China) Chinese (Taiwan) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Kinyarwanda Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Odia (Oriya) Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scots Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sundanese Swahili Swedish Tajik Tamil Tatar Telugu Thai Turkish Turkmen Ukrainian Urdu Uyghur Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu Yandex.Metrica